Adress
Bergvillan 153 91 Järna
GPS-koordinater: 59.09535, 17.603161

4. Underås

Välkommen till Underås daglig verksamhet

Vi erbjuder 12 platser med huvudsaklig inriktning mot skogs- och miljövårdsarbete. I den natursköna miljön välkomnas arbetstagarna av varierande arbetsuppgifter.

Våra arbetsuppgifter

  • Vedhuggning och vedhantering
  • Trädgårdsarbete
  • Matlagning
  • Varierande projektarbeten

Arbetstagarna erbjuds även andra individuellt anpassade terapiformer, läkeeurytmi, musik och målningsterapi. Dessa terapier ingår i den dagliga verksamhetens schema.

Individanpassad pedagogik

Vi arbetar i enlighet med en individanpassad och tydliggörande pedagogik. Detta innebär att våra arbetsledare stödjer arbetstagarna utifrån deras egna möjligheter och intressen. Vårt arbete innebär även omfattande dokumentation samt regelbunden kontakt med anhöriga och myndigheter.

Samarbete mellan olika verksamheter

Vi samarbetar med andra dagliga verksamheter inom Hagastiftelsen och kan därför erbjuda fler arbetsuppgifter efter behov. Tillverkning av biramar på Bisysslan är ett exempel att nämna. Vi erbjuder även periodvis arbete på andra gårdar i utbyte mot något annat. Äppelplockning under hösten och att fälla träd är några exempel, där verksamheten får äpplen och veden i utbyte mot arbetet. På så sätt ges arbetstagarna ytterligare möjligheter att upptäcka nya färdigheter och intressen.

Lediga platser

Just nu har vår verksamhet två lediga platser

svep
   

Kontakta gärna oss på Underås

Atosa Ahi
Atosa Ahi

Föreståndare
070-571 03 56
atosa.a@hagastiftelsen.se

Johannes Brage
Johannes Brage

Biträdande föreståndare
Johannes Brage
070 209 97 75
johannes.b@hagastiftelsen.se

Lediga platser Lediga platser

Kontakta oss