Adress

5. Grindstugan

Välkommen till Grindstugan

Grindstugan är belägen intill Vårdinge by. Här välkomnas den boende av en trygg miljö och naturnära gemenskap. Grindstugan består av ett fristående hus där vi erbjuder en LSS-anpassad lägenhet. I anslutning till lägenheten bor vår medarbetare som är tillgänglig dygnet runt. Här finns möjlighet till egen odling och närhet till natur.

Gemenskap och trygghet

Närheten till Vårdinge by innebär även närhet till en bygemenskap. Här firar vi högtider och arrangerar aktiviteter för boende och medarbetare tillsammans. I byn finns även daglig verksamhet beläget, nära till hands för den boende. Den boende kan även njuta av fina promenadstråk vid strand och i skog samtidigt som det finns förbindelser till samhällena i Gnesta och Vagnhärad. Hos oss får den boende både gemenskap och trygghet samt ges eget medbestämmande över sin tillvaro.

Individen i centrum

Boendet drivs utifrån en individanpassad struktur i enlighet med en tydliggörande pedagogik. Vi stödjer de boende med personinriktad hjälp och försöker varsamt hitta vägar till ett rikt liv utifrån vars och ens egna möjligheter och behov. Insatserna anpassas efter den boendes intressen, anlag och behov av omväxling. Vi arbetar med fokus på hela människan. Vi erbjuder hälsosam mat som är ekologisk/biodynamiskt odlad, och utför aktiviteter i syfte att skapa förutsättningar för en god balans mellan arbete, fritid och vila.

svep
   

Kontakta gärna oss på Grindstugan

Johan Westerdahl

Föreståndare
070-730 06 28
E-post

Robert Westerdahl
Robert Westerdahl

Samordnare
070-955 00 16
E-post

Kontakta oss